Χίος: 48χρονος πυροβόλησε δύο ανήλικα προσφυγόπουλα - Συνελήφθη

Χίος: 48χρονος πυροβόλησε δύο ανήλικα προσφυγόπουλα - Συνελήφθη Facebook Twitter
6

Από τις 5 το απόγευμα κρατείται στη διεύθυνση Ασφαλείας Χίου, 48χρονος κάτοικος του χωριού Χαλκειός, ο οποίος φέρεται ότι πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα εναντίον δυο 16χρονων παιδιών προσφύγων, όταν τα βρήκε μέσα στο θερμοκήπιο που διέθετε στην περιοχή.

Τα δύο παιδιά, τραυματισμένα στην πλάτη και στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χίου εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ politischios.gr, o φερόμενος ως δράστης είχε εμπλακεί ξανά σε ανάλογο συμβάν, πυροβολώντας με την καραμπίνα του πριν δύο χρόνια, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/politischios.gr

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτίριο της Siemens

Ελλάδα / Υπόθεση Siemens: Αθώοι οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των «μαύρων» ταμείων

Οι δικαστές έκριναν ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να απαλλαγούν από την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και να παύσει η σε βάρος τους ποινική δίωξη για πράξεις μέχρι το 2002, λόγω παραγραφής
NEWSROOM
Allou Fun Park

Ελλάδα / Το Allou Fun Park στρέφεται κατά δημοσιογράφων: «Ψεύδη και ανακρίβειες» για τις συνθήκες του ατυχήματος

«Η επιχείρηση μας και οι 250 εργαζόμενοι δεχόμαστε σχεδόν σε καθημερινή βάση αβάσιμες και τεχνικά ανεπέρειστες κατηγορίες από δυο πασίγνωστους δημοσιογράφους»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το σχόλιό σου είναι ένα από τα πολλά -πλήρως ανερμάτιστα- που απαξιώνουν κάθε δημοκρατικό θεσμό. Αυτού της δικαιοσύνης συμπεριλαμβανομένου."Φυσικά", "μαλακά", "επειδή". Ο ορισμός της αναπόδεικτης προκατάληψης.Να πούμε ότι η τελεσίδικη καταδίκη της Ελλάδας στο ΕΔΔΑ για την Μανωλάδα έγινε μετά από ανάκληση της αίτησης για επανεξέταση της καταδίκης της Ελλάδας κατόπιν σχετικού αιτήματος του τότε υπουργού Κοντονή.Με απλά λόγια η Ελλάδα δεν άσκησε ένδικο βοήθημα ή μέσο κατά της καταδίκης της αποδεχόμενη την απόφαση.Ξέρω ότι οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν αφορούν κανέναν όταν υπάρχουν πολιτικά ζητήματα ή ζητήματα που ανακινούν πάθη αλλά κάπου να κρατάμε και επαφή με την πραγματικότητα.Ο δράστης θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου όπως αυτός έχει ψηφιστεί από τις κυβερνήσεις που έχουν εκλέξει οι Έλληνες πολίτες.
...και άμα η υποθεσις δεν έφτανε στο ΕΔΔΑ;...και αν δεν υπήρχαν τα μέσα και η όλη γνωστοποίησις και ηθική καταδίκη;ΜΑΝΩΛΑΔΑ: ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣhttps://www.gcr.gr/el/ekdoseis-media/ypotheseis-edda/ypotheseis-apofaseis-edda/item/414-manwlada-dikastiki-apotuxiaΕπίσης:"Στην ανάκληση της αίτησης επανεξέτασης της καταδικαστικής για την Ελλάδα απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) για την υπόθεση της Μανωλάδας προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Μετά τις έντονες αντιδράσεις και τα ερωτήματα για το πώς αποφασίστηκε να ζητηθεί να γίνει αίτηση επανεξέτασης, και μάλιστα κυριολεκτικά στην εκπνοή του χρόνου (την τελευταία ημέρα κυριολεκτικά), ακριβώς τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της αρχικής απόφασης στις 30 Μαρτίου 2017, υπήρξε υπουργική αντίδραση."______Ε, δεν είναι και, ακριβώς, case study πρότυπων δημοκρατικών θεσμών και πάταξης του "κακού" η αναγνώριση μιας κακοδικίας ...κατόπιν στερεοφωνικού τραβήγματος του αυτακίου. Με το μπαρδόν κιόλας.
Βλαχακι δεν είναι κακοδικία.Μην χρησιμοποιείς τεχνικούς όρους αν δεν γνωρίζεις το νόημά τους.Άμα, άμα... Η Ελλάδα είναι στον πυρήνα των πιο δημοκρατικών κρατών του πλανήτη. Είτε αρέσει είτε όχι. Μπήκαμε στο Συμβούλιο της Ευρώπης -και κατ'επέκταση υπογράψαμε την ΕΣΔΑ- Αύγουστο του 49. Μολις εληξε ο εμφυλιος. Σύντροφοι ευτυχώς ηττηθήκαμε.. Άμα δεν ειχαμε;Οι Έλληνες δικαστές εφάρμοσαν κατα γραμμα τον νόμο όπως τον έιχε ψηφίσει ο Έλληνας νομοθέτης.Μάλιστα η δικογραφία είχε πάει στον Άρειο Πάγο μήπως μπορούσε να ασκηθεί αναίρεση υπέρ του νόμου και δεν ήταν εφικτό γιατί ήταν μια καλή απόφαση.Καλή απόφαση με βάση τον υφιστάμενο νόμο.Και επειδή υπάρχουν λάτρεις της εξέδρας.Με το σχόλιο της Φωτεινής θα ασχοληθείς ή Αμπα;Όλα τα αεράτα συμπεράσματα είναι ΟΚ;"Θα είχαν", "φυσικά", "μαλακά", "επειδή";Αλλα κι εσυ λες "άμα"...Με γεγονότα θα μιλήσει κανείς;
Μια κυρία Γιαννακακου που είχε τεθεί επικεφαλής της ΓΓ Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με σπουδές κλασικής φιλολογίας, άσκησε κριτική στο ΝΣΚ που τολμησε να ενεργήσει χωρις πολιτικές οδηγίες και ανακάλεσε την αίτηση ακύρωσης.Καπέλωμα των θεσμών από την πολιτική ηγεσία. Στα πάντα.Θου κύριε...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ