Χαρδαλιάς: Απαγορεύονται μασάζ, πέρσοναλ προπονήσεις, πιλάτες και γιόγκα κάτω από κωδικούς κέντρων αισθητικής

Χαρδαλιάς: Απαγορεύονται μασάζ, πέρσοναλ προπονήσεις, πιλάτες και γιόγκα κάτω από κωδικούς κέντρων αισθητικής Facebook Twitter
0

Μιλώντας για όσα έρχονται από Δευτέρα με την σταδιακή άρση μέτρων που εφαρμόστηκαν λόγω κορωνοϊού, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποσαφήνισε πως γιόγκα, πιλάτες και συναφή προγράμματα σε κέντρα αισθητικής, απαγορεύονται.

Συγκεκριμένα, κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έδωσε μερικές οδηγίες για το θέμα της ευεξίας καθώς από τη Δευτέρα 4 Μαϊού, οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και να ασκούνται έξω ή σε παραλίες. Ωστόσο εντός των κέντρων αισθητικής τα οποία ανοίγουν, δεν θα είναι εφικτό να γίνεται αυτό.

Tόνισε πως για αποφυγή παρανοήσεων «για τις δραστηριότητες ευεξίας κάτω από κωδικούς κέντρων αισθητικής που αφορούν σε μασάζ, ατομικές πέρσοναλ προπονήσεις φυσικής κατάστασης, πιλάτες, γιόγκα και συναφή προγράμματα δεν επιτρέπονται. Η οποιαδήποτε άσκηση αυτών των δραστηριοτήτων θα συμπαρασύρει σε επίπεδο διοικητικών προστίμων και λοιπών συνεπειών για όλη την επιχείρηση».

Για τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής είπε επίσης πως η χωροταξική ανάπτυξη δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις οδηγίες αποστάσεων που έχει θέσει το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά στους χώρους και τα περιγράμματα χρήσης που συνοδεύουν τις άδειές τους και τα πιστοποιητικά πυρασφάλειάς τους και μόνο. Δηλαδή αποκλειστικά στους έως τώρα καθορισμένους χώρους,

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ