24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Χαρδαλιάς: 392 ενεργά κρούσματα στον δήμο Αχαρνών- 764 στενές επαφές σε καραντίνα

Χαρδαλιάς: 392 ενεργά κρούσματα στον δήμο Αχαρνών- 764 στενές επαφές σε καραντίνα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Έκκληση στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής να τηρούν πιστά τα μέτρα έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι στην περιοχή παρατηρείται σημαντική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Νωρίτερα σήμερα έγινε σύσκεψη για την αποτίμηση της επιδημιολογικής κατάσταση στην περιοχή. «Τα ενεργά κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής και τον δήμο Αχαρνών είναι 392, με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Από την ιχνηλάτηση αυτών των κρουσμάτων προέκυψαν 764 στενές επαφές, που βρίσκονται σε κατ' οίκον απομόνωση, συμπλήρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, σημείωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται είναι δυσανάλογη σε σχέση με τα στοιχεία για την υπόλοιπη χώρα και συμπλήρωσε ότι αυτό έχει άμεση σχέση με την κινητικότητα μεταξύ των δήμων της περιοχής.

Ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής και του δήμου Αχαρνών να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα προστασίας.

«Είναι αναγκαίο τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι συμπολίτες μας στις περιοχές αυτές να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να συνεχίσουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την τήρηση των μέτρων, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά του ιού», τόνισε ο υφυπουργός.

Ελλάδα
0

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ