ΤΩΡΑ

Χανιά: Τρεις τραυματίες από συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ

Χανιά: Τρεις τραυματίες από συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ Facebook Twitter
Το ξύλινο αντικείμενο με το οποίο ο δράστης χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα / Φωτ: Flashnews
0

Τρία άτομα τραυματίστηκαν από συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά, με αποτέλεσμα να διακομιστούν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Flashnews, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας, που απεδείχθη στη συνέχεια «γνωστός» της αστυνομίας, εισήλθε σε μίνι μάρκετ στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών στα Χανιά. Για άγνωστους, έως τώρα λόγους, ο άνδρας τραυμάτισε στο πόδι με όπλο τον ιδιοκτήτη ενώ στη συνέχεια, με ξύλινο αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα που εργάζονταν στο κατάστημα.

Χανιά: Τρεις τραυματίες από συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ Facebook Twitter
Φωτ: Flashnews

Ο πυροβολισμός ακούστηκε από τους γείτονες που άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ περιέγραψαν και το άτομο που προκάλεσε το συμβάν, ο οποίος διέφυγε από το κατάστημα με μια μηχανή. Άμεσα έσπευσαν στον σημείο αστυνομία αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Την ίδια στιγμή, ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM