Γκλέτσος: Θα παραιτηθώ αν συμπεριληφθεί ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων

Γκλέτσος: Θα παραιτηθώ αν συμπεριληφθεί ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου - Eurokinissi
0

Την παραίτησή του προτίθεται να υποβάλει ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος εάν τελικά συμπεριληφθεί ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων. 

Ο Δήμαρχος Στυλίδας προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, στην οποία δηλώνει πεπεισμένος ότι ξένα κέντρα εξουσίας πιέζουν τους Έλληνες πολιτικούς να δεχτούν τη σύνθετη ονομασία.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του, «σαφέστατα ισχύει η δήλωσή μου ότι εάν τελικά περάσει το όνομα των Σκοπίων με συνθετικό τη λέξη Μακεδονία, θα παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου από το Δήμο Στυλίδας.

Είμαι πεπεισμένος, ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι ξένα κέντρα, παράκεντρα εξουσίας πιέζουν αφόρητα γι' αυτό.

Η παραίτησή μου λοιπόν ειρηνικά και ταπεινά αντιπολιτεύεται αυτά τα κέντρα και όχι το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Βεβαίως με το ίδιο ηθικό συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Ωστόσο, ο κ. Γκλέτσος συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΒΡΟΣ

Ρεπορτάζ / O Έβρος μετά: Οι κάτοικοι και η ευρύτερη περιοχή μετά τις φωτιές του Αυγούστου

Περιουσίες χάθηκαν, παραγωγές κάηκαν και μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή σημειώθηκε στον Έβρο, με τους κατοίκους να αισθάνονται πως ήδη η υπόλοιπη χώρα τούς έχει ξεχάσει.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ