Γιώργος Κυπαρίσσης: Έκκληση της μητέρας του στους απαγωγείς «Πείτε μας ότι είναι καλά»

Αστυνομικός σε περιπολικό Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSΙ/Αρχείου
0

Επιστολή –έκκληση προς τους απαγωγείς του γιου της, Γιώργου Κυπαρίσση, απέστειλε η μητέρα του, Όλγα, ζητώντας να διαβεβαιώσουν ότι είναι καλά στην υγεία του και να επικοινωνήσουν με την οικογένεια.

«Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη στήριξη και τη διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα», αναφέρει στην επιστολή η μητέρα του 40χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου κοντά στο σπίτι του, στο Πικέρμι. ην στιγμή που ο επιχειρηματίας έπεφτε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνό με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες.

Οι απαγωγείς επικοινώνησαν, λίγο μετά, με τον αδελφό του, ζητώντας λύτρα 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, όμως, οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια σχετικά με την απελευθέρωση του 40χρονου.

«Παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της μετά την απαγωγή η ΕΛ.ΑΣ..

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ