Γεωργιάδης: Κοντά στα 50 ευρώ η τιμή του μοριακού τεστ PCR

Γεωργιάδης: Κοντά στα 50 ευρώ η τιμή του μοριακού τεστ Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Κοντά στα 50 ευρώ θα οριστεί η τιμή των μοριακών τεστ κορωνοϊού (PCR), σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η σχετική υπουργική απόφαση θα εκδοθεί, όπως είπε ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σήμερα το μεσημέρι και κανείς δεν θα μπορεί να υπερβεί την νέα αυτή τιμή καθώς πρόκειται για διατίμηση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι η τιμή ορίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο συμφέρουσα για τον πολίτη και να μην θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη διαδικασία, καθώς εάν τα περισσότερα εργαστήρια δεν έχουν το παραμικρό κέρδος ή και μικρή ζημιά, τότε τα τεστ θα γίνονται από λιγότερα κέντρα και η αναμονή και η πίεση θα αυξηθεί στα υπόλοιπα.

Σχολιάζοντας το αίτημα των ιατρών για συνταγογράφηση των μοριακών τεστ, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως απέσυραν το σχετικό αίτημά τους όταν κατάλαβαν ότι θα σήμαινε ένταξή τους στον μηχανισμό του claw back.

Καταλήγοντας ο υπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που ασκεί στους κυβερνητικούς χειρισμούς λόγω των ουρών που σχηματίζονται για τη διενέργεια τεστ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε τον κόσμο στις τράπεζες και κάθονταν για 3 μέρες να πάρουν τα λεφτά τους μας κατηγορεί για την ουρά για τεστ; Ε όχι να υπάρχει και λίγη δικαιοσύνη», τόνισε ο υπουργός κάνοντας λόγο για «γελοιότητα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ