Γ' Λυκείου: Στις 2 Ιουνίου η λήξη των μαθημάτων - Τι ισχύει για τις υπόλοιπες τάξεις

Πανελλαδικές 2021: Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νωρίτερα θα ολοκληρώσει τα μαθήματα η Γ’ Λυκείου σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα η υφυπουργός παιδείας Ζέττα Μακρή υπέγραψε τροποποιητική απόφαση με την οποία τα μαθήματα για την Γ’ Λυκείου λήγουν την Τετάρτη 2 Ιουνίου. Η προηγούμενη απόφαση προέβλεπε πως όλες οι τάξεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα έκλειναν την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την απόφαση «ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή».

Η απόφαση θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM