ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

"Φρούριο" ο Πειραιάς για την ασφάλεια των προσφύγων- Μέτρα του Λιμενικού σε 24ωρη βάση

"Φρούριο" ο Πειραιάς για την ασφάλεια των προσφύγων- Μέτρα του Λιμενικού σε 24ωρη βάση Facebook Twitter
0

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας επί 24ωρου βάσεως έχουν ληφθεί στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κρούσματα αισχροκέρδειας με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε κάθε επιβατικό σταθμό όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και δραστηριοποιούνται εθελοντικές οργανώσεις, βρίσκονται ειδικά κλιμάκια του λιμενικού σώματος με άρτιο εξοπλισμό προκειμένου να επέμβουν για οτιδήποτε χρειαστεί.

Επίσης δύναμη του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ελέγχει σε καθημερινή βάση οποιοδήποτε όχημα προσεγγίζει τους συγκεκριμένους σταθμούς ή κινείται ύποπτα. Στην όλη επιχείρηση υπάρχει δύναμη από την ασφάλεια του λιμεναρχείου με συμβατικά αυτοκίνητα.

Επίσης, μπροστά από τους επιβατικούς σταθμούς όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες υπάρχουν κορδέλες ασφαλείας και τροποποίηση της κυκλοφορίας, προκειμένου να υπάρξει ασφάλεια για τα μικρά παιδιά που τις περισσότερες φορές παίζουν μπάλα και άλλα παιχνίδια.

Τέλος, σημειώνεται πως από την Παρασκευή, το λιμάνι του Πειραιά θα έχει λόγω τριημέρου αυξημένη κίνηση, και επισημαίνεται προς τους οδηγούς που κινούνται μέσα σε αυτό ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτεροι προσεχτικοί.

0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ