Ο ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη  αποπειράθηκε να «τραβήξει» το ενδιαφέρον του Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στη συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας The Enforcer.

 

Πρόκειται για μία μπιραρία που βρίσκεται στην οδό Αιγύπτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν μπίρα στον διάσημο Ισπανό ηθοποιό. Σε σχετικό πίνακα -που συνήθως διαφημίζει τις τιμές του μενού- αναγράφεται η φράση «Free beer for Antonio Banderas».

 

ντόνιο Μπαντέρας – The Enforcer: Μαγαζί προσφέρει δωρεάν μπύρα στον Ισπανό σούπερ σταρ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / THESSTODAY

 

Σήμερα ανέλαβε δράση και η Κέιτ Μπόπσγουορθ

 

Με τη συμμετοχή του πρωταγωνιστή Αντόνιο Μπαντέρας όπως και μεγάλου αριθμού βοηθητικών extras ηθοποιών μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα για το The Enforcer ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη και η συμμετοχή της συμπρωταγωνίστριας του Αντόνιο Μπαντέρας, Κέιτ Μπόσγουορθ. Η Αμερικανίδα σταρ σχεδιάζεται να ολοκληρώσει σκηνές στην Πυλαία αλλά και στην περιοχή της Περαίας μέσα στην ημέρα.

 

Σκηνές στο προαύλιο αλλά και σε εσωτερικούς χώρους ενός σχολικού κτιρίου εγγράφηκαν το Σάββατο, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων απαιτήθηκε και η χρήση πολλών αμερικανικών προδιαγραφών οχημάτων που έφεραν για τον σκοπό αυτό στα σετ οι συντελεστές της παραγωγής.

 

Έτσι άλλη μια φορά στη μείζονα περιοχή της Θεσσαλονίκης, πολίτες είδαν μεγάλο αριθμό οχημάτων με πινακίδες κυκλοφορίας που γράφουν το "florida.com" και το "sunshine state" να μετακινούνται με ειδικά οχήματα από το ένα σημείο της πόλης, σε άλλο. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η τρίτη εβδομάδα των γυρισμάτων του The Enforcer.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Thesstoday