Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Εντοπίστηκε νεκρός

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Εντοπίστηκε ένας νεκρός Facebook Twitter
0

Τη σορό ενός ατόμου εντόπισαν πυροσβέστες κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε στην κλινική Covid στο δεύτερο όροφο του πέτρινου κτιρίου του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Αξιωματικός της Πυροσβεστικής επιβεβαίωσε στη lifo.gr, ότι εντοπίστηκε η σορός ενός ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι η φωτιά έχει περιοριστεί. 

Το πρωί της Τετάρτης, συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Ο διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου, Διαμαντής Χλώρος, ανέφερε ότι «ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά». Ο κ. Χλώρος δήλωσε στο OPEN ότι η κίνηση αυτή του ασθενούς δεν έγινε αντιληπτή, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί γρήγορα στο τριώροφο κτίριο, όπου νοσηλεύονται 20 βαριά ασθενείς με κορωνοϊό. «Οι καπνοί είναι πάρα πολύ πυκνοί και αυτήν τη στιγμή, δεν έχουμε εικόνα τι γίνεται με τους 20 ασθενείς», τόνισε.

Βίντεο από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM