Φωτιά στη Σύρο

Φωτιά στο βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου - Δίωξη στον οδηγό

Φωτιά στο βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου - Δίωξη στον οδηγό Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τη φωτιά στο βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. 

Μετά το χθεσινό περιστατικό με τη φωτιά στο βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, ασκήθηκε δίωξη στον οδηγό. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης διερευνώνται τυχόν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων αρχών, προκειμένου να εξακριβωθεί, εάν προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την εξασφάλιση της προστασίας των οδηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, μετά τη φωτιά στο βυτιοφόρο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παράλληλα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από αμέλεια σε βάρος του οδηγού του βυτιοφόρου, που παραδόθηκε στις φλόγες.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε δίκη, ενώ παράλληλα διέταξε έρευνα και για τον ιδιοκτήτη (νόμιμο εκπρόσωπο εταιρείας) του βυτιοφόρου για να διαπιστωθούν ενδεχόμενες ευθύνες του για το ίδιο αδίκημα και συγκεκριμένα εάν είχε γίνει επαρκής συντήρηση του βυτιοφόρου και αυτό γιατί η φωτιά φαίνεται να προήλθε από μηχανολογική βλάβη, καθώς το όχημα διέθετε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ΚΤΕΟ κλπ).

Ελλάδα
0

Φωτιά στη Σύρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανώγεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου από 10 άτομα επειδή «φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί»

Ελλάδα / Ανώγεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου από 10 άτομα επειδή «φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί»

«Αυτά είναι σήμερα τα κριτήρια των δεκαπεντάχρονων παιδιών που ασφυκτιούν μέσα στα ίδια τους τα όρια και πλαίσια» καταγγέλλει η μητέρα του ανήλικου
LIFO NEWSROOM
Εξαφάνιση δύο Γαλλίδων στη Σίκινο: Οι οικογένειές τους δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών

Ελλάδα / Εξαφάνιση δύο Γαλλίδων στη Σίκινο: Οι οικογένειές τους δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών

Πέρασε ένας μήνας από την εξαφάνιση της 64χρονης Μαρί Πιέρ Αρφέλ και της 73χρονης Φρανσουάζ Μπουτό στη Σίκινο - «Νομίζω πως η Ελλάδα μας κρύβει πράγματα», δήλωσε η ανιψιά της 64χρονης αγνοούμενης στην Le Figaro
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ