Φωτιά στην Αττική: Στα νεκροταφεία του Χαλανδρίου έφτασαν οι φλόγες

Φωτιά στην Αττική: Στα νεκροταφεία του Χαλανδρίου έφτασαν οι φλόγες Facebook Twitter
0

Στα νεκροταφεία του Χαλανδρίου έφτασαν οι φλόγες από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, οι φλόγες πέρασαν στη Νέα και την Παλαιά Πεντέλη, το Πάτημα Βριλησσίων και το Πάτημα Χαλανδρίου, όπου βρίσκεται το Δημοτικό Κοιμητήριο Χαλανδρίου. Στην οδό Αναπαύσεως, που εφάπτεται των χώρων των νεκροταφείων, οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε επιχειρήσεις και σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα νεκροταφεία έχουν υποστεί ζημιές, που είναι όμως περιορισμένες. 

Η φωτιά έφτασε ως εκεί «κατεβαίνοντας» την Πεντέλη, στην περιοχή που βρίσκεται η οδός Κλεισθένους. Κάτοικοι των περιοχών αυτών αναφέρουν πως ποτέ ξανά δεν είχε φτάσει ως εκεί η φωτιά. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM