Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς Facebook Twitter
Φωτιά στο εργοστάσιο Γιαννίτσης στη Λαμία/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Λαμίας, το οποίο ενεπλάκη στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, που οδήγησαν 63 μαθητές δημοτικού  στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση. 

Σύμφωνα με το MEGA, υπήρξε πριν από τη φωτιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτσης» στη Λαμία μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με το αίτημα της αύξησης ασφαλίστρων για μεγαλύτερη αποζημίωση σε περίπτωση φωτιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα την αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Λαμία: Οι τρεις ενδείξεις για το σενάριο περί εμπρησμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρθηκε στο MEGA, υπάρχουν τρεις σοβαρές ενδείξεις, που εξετάζονται αναφορικά με το σενάριο εμπρησμού:

  1. Η γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς από το βαν σαν να υπάρχει πρόσθετο υλικό που βοήθησε στην εξάπλωση.
  2. Μύριζε βενζίνη: Έχουν ληφθεί 20 δείγματα από σημεία του κατεστραμμένου εργοστασίου και έχουν σταλεί στο χημείο του Κράτους.
  3. Τα καταγραφικά: Τα δύο καταγραφικά κάηκαν, δεν βρέθηκε το τρίτο καταγραφικό, και το ζήτημα που τίθεται είναι εάν καταστράφηκε ολοσχερώς εντελώς από τη φωτιά ή «εξαφανίστηκε».
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM