Φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο Αθηνών Facebook Twitter
0

Ύποπτος φάκελος, ο οποίος περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, εντοπίστηκε το πρωί στο κτήριο της Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ, στη Λεωφόρο Αθηνών.

Ο φάκελος βρέθηκε στο ταχυδρομείο ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ο μηχανισμός εξουδετερώθηκε από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα είχε ως αποστολέα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα την Κέρκυρας και παραλήπτης ήταν ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μηχανισμός αποτελούνταν από δυναμίτη, καλώδια και μπαταρία αλλά δεν είχε πυροκροτητή, κάτι που σύμφωνα με τις αρχές σημαίνει πώς επρόκειτο για προσπάθεια εκφοβισμού.

Υπολείμματά του μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM