ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Το Facebook «κατέβασε» το βιντεοκλίπ για τον Ζακ Κωστόπουλο - Τι καταγγέλλει η Μαρίνα Δανέζη

Το Facebook «κατέβασε» το βιντεοκλίπ για τον Ζακ Κωστόπουλο - Τι καταγγέλλει η Μαρίνα Δανέζη Facebook Twitter
1

Η Μαρίνα Δανέζη, που σκηνοθέτησε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι του Παύλου Παυλίδη για τον Ζακ Κωστόπουλο κατήγγειλε πως το Facebook «κατέβασε» το βίντεο. 

«Σήμερα το Facebook "κατέβασε" το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησα για το τραγούδι του Pavlos Pavlidis "Ένα αλλιώτικο παιδάκι" από την σελίδα Justice For Zak/Zackie», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει: «Το Facebook θεωρεί παραβίαση την εικόνα των γυναικείων μαστών. "Εξαιρούνται" οι εικόνες θηλασμού, πολιτικής διαμαρτυρίας ή τέχνης».

Το τραγούδι «Ένα αλλιώτικο παιδάκι»  είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου. Το βίντεο -το οποίο έχει cameo εμφανίσεις από μουσικούς, κι ένα σωρό περσόνες της Αθηναϊκής καλλιτεχνικής σκηνής- το έχει σκηνοθετήσει η Μαρίνα Δανέζη.

«Μια κραυγή για αγάπη, για ζωή. Όταν ο Παύλος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συνεργαστούμε προκειμένου να δώσουμε "εικόνα" στο τραγούδι του, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα. Καταφέραμε να παρασύρουμε δεκάδες παλιούς και νέους φίλους στην περιπέτεια. Άφοβα, με ενθουσιασμό και αγάπη. Η επιθυμία μας είναι το βίντεο που δημιουργήθηκε από όλη αυτήν την ομάδα να αποτελέσει μια υπενθύμιση, ένα νεOναι ο δικός μας τρόπος να πάρουμε θέση, να ενώσουμε την φωνή μας με τους ανθρώπους του Ζακ, να απαιτήσουμε σεβασμό, ορατότητα, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη», είχε πει η Μαρίνα Δανέζη για το τραγούδι και την συνεργασία της με τον Παύλο Παυλίδη.

Ελλάδα
1

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το Facebook που έχει κάνει τα άπειρα λάθη μεταξύ αυτών και τα fake news που βοήθησαν στην εκλογή του Τραμπ, θυμήθηκε ότι το βίντεο δείχνει γυναικείο στήθος. Και γιατί δεν εξαιρείται; Είναι και πολιτική διαμαρτυρία και τέχνη. Παραμένει πάντα όμως ένα μικρό αριστούργημα που μας συγκινεί και μας θυμώνει.Δείτε κι αυτό https://youtu.be/gOqyHGjBMAE