Εύβοια: Πέθανε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι - Πληροφορίες ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς

Εύβοια: Πέθανε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι - Πληροφορίες ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς Facebook Twitter
φωτό αρχείου/eurokinissi
0

Πέθανε ο 12χρονος στο Κοντοδεσπότι της Εύβοιας που είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ο 12χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM