Εύβοια: Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από δέντρο

Εύβοια: Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από δέντρο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στην Εύβοια.

Οι οικείοι του ειδοποίησαν την πυροσβεστική, καθώς τον αναζητούσαν και ο 71χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, καταπλακωμένος από δέντρο, κοντά σε δάσος στις Κεχριές του δήμου Μαντουδίου- Λινης- Αγίας Άννας Ευβοίας.

Εννιά πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα επιχείρησαν για την ανάσυρση του άτυχου ηλικιωμένου άνδρα. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.


Υπενθυμίζεται ότι χθες δύο ηλικιωμένοι άνδρες στην Εύβοια έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία «Μήδεια». Πρόκειται για έναν 73χρονο στο χωριό Μουρτιά Ελυμνίων και έναν 80χρονο στο χωριό Τρούπι. Επίσης, ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός έξω από το ποιμνιοστάσιό του, στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM