Εξάρχεια: Επιχειρήσεις της αστυνομίας σε δύο κτίρια υπό κατάληψη

Εξάρχεια: Επιχειρήσεις της αστυνομίας σε δύο κτίρια υπό κατάληψη Facebook Twitter
4

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια ακόμα επιχείρηση της αστυνομίας σε δύο κτίρια που τελούν υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό, στα Εξάρχεια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ένα κτίριο βρίσκεται στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57 και το άλλο στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περισσότεροι από τριάντα αλλοδαποί διέμεναν στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57. Η επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι αλλοδαποί πρόκειται να οδηγηθούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο κτίριο, στο οποίο διεξάγεται επιχείρηση, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, βρέθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ένας μόνο αλλοδαπός. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για το κτίριο όπου είχαν δεχθεί επίθεση άνδρες του Λιμενικού Σώματος τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια επιχείρησής τους για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.

Αυτή είναι η ένατη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη τους τελευταίους μήνες.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΚΗΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ελλάδα / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Το «τελευταίο αντίο» στη Μητρόπολη Αθηνών - Εικόνες από την εξόδιο ακολουθία

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε, νωρίτερα, η σορός της, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης - Ποιοι έδωσαν το παρών - Οι επικήδειοι Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Τασούλα
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελλάδα / Πλεύρης: Η Ελλάδα εξετάζει κέντρα επιστροφής μεταναστών «κατά προτίμηση στην Αφρική»

«Δεν μιλάμε θεωρητικά πια, μιλάμε πρακτικά», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες της ΕΕ προχωρούν στη συγκρότηση των λεγόμενων return hubs
THE LIFO TEAM