Εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά: Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση η συγκάτοικός της

Εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά: Στη ΓΑΔΑ η συγκάτοικος της για νέα κατάθεση Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Στη ΓΑΔΑ  βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία εξαφανίστηκε στα τέλη του Αυγούστου από την Κυψέλη.

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά είναι το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή πριν χαθούν τα ίχνη της. Σήμερα το πρωί κλήθηκε από τη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει ξανά για την εξαφάνιση της 53χρονης, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρέπει να διευκρινίσει ορισμένα σημεία που ισχυρίζεται πως δεν θυμάται σε προηγούμενες καταθέσεις της.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Αστυνομίας, υπάρχουν ενδείξεις πως η αγνοούμενη 53χρονη είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή να γίνει σχετική διερεύνηση. Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά αγνοείται από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου. Τελευταία φορά εθεάθη στην Κυψέλη και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η συγκάτοικος της είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή την ημέρα που έφυγε από το σπίτι όπου διέμεναν μαζί, στην οδό Ευβοίας.

Η δήλωση εξαφάνισής της έφτασε πολύ αργά στα χέρια των αρχών καθώς ενώ εξαφανίστηκε τον Αύγουστο, επίσημα άρχισαν να την αναζητούν τον Νοέμβριο. Η οικογένεια της, νιώθει ανακουφισμένη από το γεγονός ότι το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση, καθώς θεωρούν ότι κάτι κακό της έχει συμβεί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM