Εξαφάνιση 10χρονης: Η στιγμή που η κοκκινομάλλα γυναίκα αφήνει τη 10χρονη στο βενζινάδικο

Εξαφάνιση 10χρονης: Η στιγμή που η κοκκινομάλλα γυναίκα αφήνει τη 10χρονη στο βενζινάδικο Facebook Twitter
Εξαφάνιση μαθήτριας: Η στιγμή που η κοκκινομάλλα γυναίκα αφήνει τη 10χρονη στο βενζινάδικο
0

Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο με την στιγμή που η 10χρονη μαθήτρια αφήνεται από την φερόμενη ως απαγωγέα της, κοκκινομάλλα γυναίκα, σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη.

Το μυστήριο της εξαφάνισης έλαβε τέλος το πρωί του Σαββάτου, για τη μικρή που αγνοούνταν από την Πέμπτη, όταν εντοπίστηκε  σε βενζινάδικο στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τη στιγμή, που η φερόμενη ως απαγωγέας, αφήνει τη μικρή στο σημείο, απαθανάτισε κάμερα ασφαλείας, το βίντεο της οποία αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Open Tv.

Η κοκκινομάλλα που αναζητείτο από τις αρχές συνελήφθη νωρίτερα σήμερα.

«Έχει συλληφθεί. Τελείωσε. Ήταν γειτόνισσα και για αυτό τον λόγο πήγε μαζί της το παιδί», εξηγεί η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στη LiFO.

Η γυναίκα προσήχθη αρχικά από τους αστυνομικούς που την εντόπισαν στην Παραλία Κατερίνης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στην 10χρονη μαθήτρια χορηγήθηκε συνδυασμός κατασταλτικών και διεγερτικών ουσιών, και συγκεκριμένα, ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM