Εστιατόρια, μπαρ: Tο πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς νυχτερινή απαγόρευση

Εστιατόρια, μπαρ: Tο πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς νυχτερινή απαγόρευση Facebook Twitter
eurokinissi
0

Μετά από αρκετούς μήνες, με απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες, αυτό το Σαββατοκύριακο τίθεται σε ισχύ η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου κυκλοφορίας των πολιτών.

Η απόφαση αυτή, που ισχύει από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, αλλάζει και τον τρόπο λειτουργίας των μπαρ και των εστιατορίων.

Τα καταστήματα της εστίασης (μπαρ, καφέ και εστιατόρια) μπορούν να λειτουργούν και μετά τη 1:30. τηρώντας όμως τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Σε όλα τα μαγαζιά της εστίασης ανεξαιρέτως θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω υγειονομικοί κανόνες: Απολύμανση καταλόγων κατά την εναλλαγή των πελατών στα τραπέζια. Τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά τραπέζι. Υποχρεωτική χρήση μάσκας από το προσωπικό και τους πελάτες κατά τον χρόνο αναμονής.

Μέχρι έξι άτομα ανά τραπέζι. Τήρηση αποστάσεων τραπεζοκαθισμάτων και κανόνων υγιεινής. Χρήση μπαρ με τοποθέτηση δύο σκαμπό μαζί και απόσταση 1,5 μέτρου για κάθε επόμενη δυάδα σκαμπό Όσον αφορά τέλος τις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, προβλέπονται τα εξής: 0,90 εκ. αν δεν παρεμβάλλεται καρέκλα. 1,20 εκ. αν παρεμβάλλεται καρέκλα μόνο από τη μια πλευρά μεταξύ τραπεζιών. 1,80 εκ. αν παρεμβάλλονται καρέκλες και από τις δυο πλευρές των τραπεζιών

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ