Εστίαση: Επιστρέφει η μουσική πιθανώς τη Δευτέρα - Τι εξετάζεται για γάμους και βαφτίσεις

Εστίαση: Επιστρέφει η μουσική πιθανώς τη Δευτέρα - Τι εξετάζεται για γάμους και βαφτίσεις Facebook Twitter
0

Τα επόμενα βήματα στη άρση των περιοριστικών μέτρων εξετάζουν επιστήμονες και στελέχη της κυβέρνησης, με την  «επιστροφή» της μουσικής στην εστίαση και την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κυβέρνηση έχει εισηγηθείπαράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00:30, η οποία θα ισχύσει – πιθανότατα – από τις 15 Ιουνίου και μετά, ενώ πιο άμεση αναμένεται να είναι η επιστροφή της μουσικής σε μπαρ, καφέ και εστιατόρια.

Η Επιτροπή φαίνεται πως θα δώσει τελικά το «πράσινο φως» και ίσως τη Δευτέρα 31 του μήνα, να επιτρέπεται η μουσική στους χώρους εστίασης, ωστόσο μόνο σε εξωτερικούς χώρους αρχικά.

Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Bild, τόνισε ότι «θα υπάρχει μουσική όταν θα έρθουν οι τουρίστες», ενώ σε ερώτηση εάν θα συμβεί από αυτό το Σαββατοκύριακο, απάντησε: «Όχι από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακόμα αναμένουμε από τους εμπειρογνώμονες, να μας πουν πότε θα πρέπει να συμβεί αυτό».

Την ίδια στιγμή, δεδομένη, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται και η αύξηση του αριθμού καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις, καθώς από 1η Ιουνίου αναμένεται όριο 100 ατόμων.

Μιλώντας σχετικά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, πριν από λίγες ημέρες, είχε τονίσει ότι ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100, ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM