Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη - 26χρονος έπεσε από ύψος 3 μέτρων

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη - 26χρονος έπεσε από ύψος 3 μέτρων Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Καστελίου στην Κρήτη, περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Όλα συνέβησαν όταν ένας 26χρονος εργάτης έπεσε από σκάλα ύψους 3 μέτρων, ενώ εκτελούσε εργασίες στο αεροδρόμιο.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. 

Τέλος, για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, προχωρώντας στη σύλληψη του 36χρονου εργολάβου του εργοταξίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
LIFO NEWSROOM