Επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της Turkish Airlines στον Άλιμο

Επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της Turkish Airlines στον Άλιμο Facebook Twitter
0

Μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν, νωρίς το πρωί, υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων της «Turkish Airlines», στον Άλιμο.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 06:30 το πρωί, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της αεροπορικής εταιρείας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 77, ενώ προκάλεσαν φθορές στην είσοδο.


Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» δημοσιοποίησαν την ενέργειά τους αυτή, με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM