Δίκη για το βιτριόλι - Δικηγόρος Ιωάννας: «Περιμένουμε θέατρο με μυθοπλασία» από την κατηγορούμενη

Επίθεση με βιτριόλι - δικηγόρος Ιωάννας: «Περιμένουμε ένα θέατρο εμπλουτισμένο με μυθοπλασία» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Ενώπιον του δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη η 36χρονη κατηγορούμενη, προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, συνήγορος υπεράσπισης της Ιωάννας, μιλώντας για την αυριανή δικαστική διαδικασία εκτίμησε πως η 36χρονη κατηγορούμενη δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα κύρια ζητήματα. Αντίθετα, όπως δήλωσε ο ίδιος, «περιμένουμε ένα θέατρο εμπλουτισμένο με μυθοπλασία ή με εξηγήσεις που δεν θα πείσουν αλλά θα προκαλέσουν εμάς και κυρίως την Ιωάννα».

Σύμφωνα τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ, ο κ. Αλεξανδρής, η 36χρονη «έχει δώσει μία τυπική ομολογία στην οποία έχει πει ότι τα πραγματικά περιστατικά είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται στο κατηγορητήριο».

Παράλληλα, συνέστησε την προσοχή της κατηγορούμενης σε τρία πράγματα. «Η απολογία ενός κατηγορούμενου είναι ιερή και ως τέτοια πρέπει να την σεβαστούμε. Παράλληλα, όμως, ο δράστης τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων πρέπει να είναι προσεχτικός σε τρία πράγματα: να μην προσβάλλει το θύμα του με αυτά που θα πει. Καλώς η κακώς η κατηγορούμενη σε λίγα χρόνια θα είναι έξω ενώ η Ιωάννα θα είναι ισόβια φυλακισμένη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, θα πρέπει να να μην προκαλέσει περισσότερο πόνο στο θύμα, ενώ την κατηγόρησε πως «με τη γενικότερη συμπεριφορά της προκαλεί πόνο και μάλιστα επιχαίρει με τη συμπεριφορά της. Το δείχνει σε όλη τη διάρκεια της δίκης».

Επίσης η κατηγορούμενη, όπως είπε ο δικηγόρος της Ιωάννα Παλιοσπύρου, «δεν θα πρέπει να προσβάλει όλους τους υπόλοιπους παράγοντες της δίκης με μυθοπλασίες, μυθεύματα με θέατρο. Στο δικαστήριο ας δώσουμε απαντήσεις».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ