Επέκταση ωραρίου και μουσική στην εστίαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου, εισηγείται η επιτροπή των ειδικών

Επέκταση ωραρίου έως τη 01:30 από το Σάββατο 12 Ιουνίου και μουσική στην εστίαση, εισηγείται η επιτροπή των ειδικών Facebook Twitter
Pixabay
0

Επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά μία ώρα και επιστροφή της μουσικής για τους χώρους εστίασης περιλαμβάνει η εισήγηση των ειδικών της επιτροπής του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια επιτροπή, εισηγείται την επιστροφή της μουσικής σε εστιατόρια και μπαρ από το Σάββατο 12 Ιουνίου ενώ φαίνεται πως έδωσε το «πράσινο φως» και για την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτροπή κλίνει προς την οριστική άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου ενώ την την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Παράλληλα, αυξάνεται το όριο για τη διεξαγωγή των γάμων στα 300 άτομα. Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα στις 7 το απόγευμα κατά την ενημέρωση από τον Νίκος Χαρλαδιά και τον Βασίλη Κικίλια, στο υπουργείο Υγείας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ