«Έπαθα σοκ» λέει ο πρώτος επιτυχών της Ιατρικής Αθηνών για το τηλεφώνημα από τον Μητσοτάκη

«Έπαθα σοκ» λέει ο πρώτος επιτυχών της Ιατρικής Αθηνών για το τηλεφώνημα από τον Μητσοτάκη Facebook Twitter
0

Με την φράση «έπαθα σοκ» σχολίασε ο Ιωάννης Ιατρού, πρώτος επιτυχών της Ιατρικής Αθηνών, το τηλεφώνημα που έλαβε χθες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Ιωάννης Ιατρού, που συγκέντρωσε 19.753 και πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών, αποκάλυψε σε συνέντευξή που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ότι το διάβασμά του κυμαινόταν περίπου στις πέντε ώρες την ημέρα, ενώ σχετικά με τις βαθμολογίες του στις Πανελλήνιες ανέφερε ότι έγραψε 20 σε ένα μάθημα και στα υπόλοιπα σχεδόν άριστα.

Ο αριστούχος μαθητής είπε ότι έκανε φροντιστήρια και ότι είχε εντατικό πρόγραμμα στο σχολείο του, ενώ αναφέρθηκε με θετικά λόγια στους συμμαθητές τους και τις επιδόσεις τους. 

Σε ότι αφορά το τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έδωσε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις του, ενώ τον κάλεσε ο ίδιος χωρίς να διαμεσολαβήσει γραμματεία. «Έπαθα σοκ. Με χαιρέτησε και μου λέει "Κυριάκος Μητσοτάκης". Του λέω "αλήθεια;". Ήμουν λίγο σοκαρισμένος, του είπα "ευχαριστώ" δεν του είπα πολλά πράγματα». 

Αναφορικά με το αν σκοπεύει να μείνει στην Ελλάδα ο Ιωάννης Ιατρού είπε πώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν και φάνηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να σπουδάσει στις ΗΠΑ.

Τέλος, καλούμενος να σχολιάσει αν η αριστεία αποτελεί ρετσινιά απάντησε ότι δεν έχει ιδιαίτερη άποψη γι αυτό καθώς δεν περίμενε να έχει τέτοιες επιδόσεις προσθέτοντας πως στη θέση του θα μπορούσαν να είναι πολλοί μαθητές από το σχολείο του. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί αγκομαχά η ελληνική αγορά αυτοκινήτου

Αυτοκίνητο / Γιατί αγκομαχά η ελληνική αγορά αυτοκινήτου

Οι ταξινομήσεις καινούργιων Ι.Χ. στη χώρα μας σημείωσαν το πρώτο επτάμηνο του 2022 ελαφρά κάμψη σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ μεγαλύτερες απώλειες εμφανίζουν οι κατηγορίες των ελαφρών και βαρέων φορτηγών, αλλά και των λεωφορείων.
ΠΕΤΡΟΣ ΠΙΤΣΙΝΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ