Εντοπίστηκαν πάνω από 100 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Αττική: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Εντοπίστηκαν πάνω από 100 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Αττική: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που είχε παραγγείλει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Κατά το πρώτο στάδιο των ερευνών της Υποδιεύθυνσης της Κρατικής Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν εντοπιστεί στην Αττική περισσότεροι από 100 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο τα πρόσωπα αυτά να έχουν σύνδεση με άλλες ομάδες που έχουν δράσει και κινηθεί απειλητικά σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και άλλες περιοχές.

Με τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται πως έχουν συνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή, άλλες ακροδεξιές ομάδες καθώς και με τον Αρτέμη Σώρρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM