ΑΠΟΨΕΙΣ

Ένταση και χημικά έξω από τον χώρο που θα μιλήσει ο Τσίπρας στην Τρίπολη

Ένταση και χημικά έξω από τον χώρο που θα μιλήσει ο Τσίπρας στην Τρίπολη Facebook Twitter
1

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε έξω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου υπήρξε σύγκρουση δυνάμεων των ΜΑΤ με συγκεντρωμένους.


Φωνές, συνθήματα και πανό περίμεναν τον Πρωθυπουργό, έξω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, από εκατοντάδες πολίτες από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς το Πνευματικό Κέντρο και οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να τους παρακάμψουν. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές.

Το κλίμα παραμένει τεταμένο, ενώ 150 μέτρα περίπου πριν τον χώρο της ομιλίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν το πλήθος.

 

Ένταση και χημικά έξω από τον χώρο που θα μιλήσει ο Τσίπρας στην Τρίπολη Facebook Twitter

 
 
Ελλάδα
1

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τι θα πούμε, αυτοκτονήστε, δεν τρέχει τίποτα;»: Επιμένει ο μητροπολίτης για την κηδεία της 17χρονης στο Ηράκλειο

Ελλάδα / «Τι θα πούμε, αυτοκτονήστε, δεν τρέχει τίποτα;»: Επιμένει ο μητροπολίτης για την κηδεία της 17χρονης στο Ηράκλειο

«Ας αναρωτηθεί η κοινωνία ποιος είναι ο λόγος που 17χρονα παιδιά οδηγούνται στην αυτοκτονία» απαντά στις επικρίσεις ο μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, Γεράσιμος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια