Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους

Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου- EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε απόψε σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, που κρατούσαν όπλα εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Αιόλου και αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη με γροθιές στο πρόσωπο πήραν ακριβά κοσμήματα και ρολόγια.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ιδιοκτήτης πρόκειται να διακομιστεί, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι παρόμοια ληστεία είχε σημειωθεί, πριν από λίγες ημέρες, σε κοσμηματοπωλείο της οδού Πανεπιστημίου.

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να μας δείχνει ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι με αυτούς στο κοσμηματοπωλείο της Πανεπιστημίου. Εξετάζουμε, όμως, όλα τα ενδεχόμενα», τόνισε, πριν από λίγο, αξιωματικός της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM