Ενδοοικογενειακή βία: 57χρονος στην Κυψέλη φέρεται να απείλησε την μητέρα του με κουζινομάχαιρο

Ενδοοικογενειακή βία στην Κυψέλη: Βρήκαν 57χρονο με κουζινομάχαιρο και μπαλτά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi/Αρχείο
0

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο το βράδυ της Κυριακής στην Κυψέλη. 

Στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας δράστης φέρεται να ήταν 57χρονος, ο οποίος βρέθηκε από την αστυνομία να κρατάει κουζινομάχαιρο και μπαλτά και νωρίτερα φέρεται να είχε απειλήσει την μητέρα του. 

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Αστυπαλαίας γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής όταν και η Άμεση Δράση έλαβε σχετική κλήση. Σπεύδοντας στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν τον 57χρονο στην προαναφερθείσα κατάσταση. Τον συνέλαβαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Με πληροφορίες από protothema.gr 

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής  ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM