ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας - Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα στην Αττική

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας - Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα στην Αττική Facebook Twitter
0

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στην Αττική, και συνοδεύονται από χαλάζι θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

ΕΜΥ αλλά και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συστήνουν στους πολίτες προσοχή και να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

Η ΕΜΥ εξέδωσε επίσης προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα στην Αττική:

Πριν από λίγο εκκενώθηκε και η Ακρόπολη για λόγους ασφαλείας μετά το χθεσινό συμβάν με τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων από κεραυνό.

Η ανακοίνωση για την Ακρόπολη

Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης για λόγους ασφαλείας.

Κλειστός θα παραμείνει ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης για λόγους ασφαλείας για το υπόλοιπο της ημέρας, καθώς, σύμφωνα με ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αναμένεται ισχυρή καταιγίδα στην περιοχή τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

O καιρός από το ΜΕΤΕΟ

Συνεχίζεται η αστάθεια τις θερμές ώρες της Πέμπτης 17/04 στα ηπειρωτικά, όπως διακρίνεται και από τον Χάρτη 1 στη συνέχεια.

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας - Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα στην Αττική Facebook Twitter

Τα εντονότερα φαινόμενα αναμένονται κυρίως σε περιοχές της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Σημειώνεται ότι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται τις μεσημεριανές/πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης και στην Αττική, οπότε απαιτείται αυξημένη προσοχή λόγω της αναμενόμενης κεραυνικής δραστηριότητας (Χάρτης 2).

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας - Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα στην Αττική Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ