Ελεύθεροι και οι 7 προσαχθέντες για τις μολότοφ στα Εξάρχεια

Ελεύθεροι και οι 7 προσαχθέντες για τις μολότοφ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
0

Ελεύθερα αφέθηκαν και τα επτά άτομα που προσήχθησαν για τις χθεσινές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και σε διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Αρχικά, γύρω στις 10 το βράδυ, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Λίγο αργότερα, μία άλλη ομάδα πραγματοποίησε επίθεση με τουλάχιστον 40 μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM