ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος είναι ο άνδρας που προσήχθη ως ύποπτος

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος είναι ο άνδρας που προσήχθη  Facebook Twitter
Φωτογραφία: eurokinissi
0

Γνώριμος για την παραβατική του δράση είναι ο άντρας που έχει προσαχθεί από την αστυνομία για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε ακόμα δύο προσαγωγές για την υπόθεση.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Ωστόσο, οι αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη του μετά από καταθέσεις μαρτύρων και ειδικά ενός στενού προσώπου του 54χρονου. Ο μάρτυρας, που φαίνεται πως γνώριζε καλά όλη την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος, μίλησε για διάφορες υποθέσεις, μία εκ των οποίων οδήγησε τις αρχές στον ύποπτο, όπως μετέδωσε ο Σκάι.

Πρόκειται για έναν άντρα, ελληνικής καταγωγής, που παλαιότερα είχε αναμειχθεί στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και θεωρείται πως εμπλέκεται σε πολλές άλλες υποθέσεις της νύχτας στην Αθήνα. Πιθανολογείται πως πρόκειται να τον εκτελεστή και δεν υπάρχει προς το παρόν πληροφόρηση για το αν το ίδιο άτομο είναι και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έχει εντοπιστεί και η μοτοσικλέτα του δράστη και εξετάζεται στα εργαστήρια της ΓΑΔΑ.

Ελλάδα
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM