Εκτέλεση στην Καλλιθέα- Το θύμα είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες

Εκτέλεση στην Καλλιθέα- Το θύμα είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ στην Καλλιθέα έναν 60χρονο που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες.

Λίγο πριν από τις 05:00 το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Κανακίδου. Διερχόμενοι πολίτες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 60χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα κατέληξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ήδη έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον τρεις κάλυκες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο 60χρονος είχε καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες, το 1995 και το 2002, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις σε φυλακές. Το θύμα της εκτέλεσης ήταν γνωστό στις αρχές με το προσωνύμιο «Απάτσι». Ο 60χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αναφέρουν πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM