ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πότε ξεκινά η κακοκαιρία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πότε ξεκινά η κακοκαιρία Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Για κύμα κακοκαιρίας προειδοποιεί η ΕΜΥ, που πριν από λίγο εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ κάνει λόγο για σημαντική μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής 25 Νοεμβρίου και από τα δυτικά.

Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που βαθμιαία το βράδυ της Κυριακής θα επηρεάσουν την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. 

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην δυτική Ελλάδα μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες, ενώ παράλληλα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανός τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη δυτική Κρήτη. 

Από το απόγευμα προβλέπεται ύφεση των φαινομένων.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM