Εισβολή Ρουβίκωνα στο Jumbo Παγκρατίου

Εισβολή Ρουβίκωνα στο Jumbo Παγκρατίου Facebook Twitter
2

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα εισβολή στο πολυκατάστημα Jumbo, στην περιοχή του Παγκρατίου.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα κατήγγειλαν ως «άθλιες» τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην αλυσίδα καταστημάτων και πέταξαν τρικ. 

Παράλληλα μοίρασαν κείμενα στους πελάτες και το προσωπικό. 

«Σε όλους και όλες μας είναι λίγο πολύ γνωστές οι άθλιες εργασιακές συνθήκες σε κάθε κατάστημα του ομίλου Jumbo. Μοιράσαμε κείμενα σε πελάτες και υπαλλήλους και ζητήθηκε από τον υπεύθυνο να μεταφέρει στα αφεντικά του ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά του», ανέφερε η οργάνωση σε ανακοίνωσή της στο Indymedia. 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM