Εισβολή αγνώστων στα γραφείο της εγκληματολόγου Ζαραφωνίτου

Εισβολή αγνώστων στα γραφείο της εγκληματολόγου Ζαραφωνίτου Facebook Twitter
SOOC
0

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε σήμερα στο γραφείο της καθηγήτριας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χριστίνας Ζαραφωνίτου, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου.

 

Η κυρία Ζαραφωνίτου κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία καθώς οι νεαροί μπήκαν στο γραφείο της στο Πάντειο την ώρα που η ίδια απουσίαζε και αφού έσπασαν την πόρτα προκάλεσαν φθορές.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία, ενώ για το συμβάν αναρτήθηκε ανακοίνωση στο indymedia όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: 

«Σήμερα, 28/2 επιτεθήκαμε στο γραφείο της διευθύντριας-καθηγήτριας του μεταπτυχιακού της εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον σύντροφό μας και απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου που αυτή τη στιγμή βλέπει τον θάνατο με τα ίδια του τα μάτια ενώ το σώμα του στραγγίζεται κυριολεκτικά μέσα στα κολαστήρια της ελληνικής δημοκρατίας.

Το μόνο που απαιτεί ο Ντίνος είναι να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στον δικηγόρο, τους συντρόφους του και τα φιλικά του πρόσωπα.


Το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα το κάθαρμα που λέγεται Φυτράκης παίζουν με τα νεύρα ενός ολόκληρου κόσμου εντός και εκτός των φυλακών που βλέπουν ένα άτομο που δίνει στον αγώνα νου ψυχή και σώμα να χάνεται.

Ο στόχος μας συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Ντίνου και όλων όσων έχουν τσακιστεί κάτω από την τρομό-αντζέντα. Η Χριστίνα Ζαραφωνίτου κατέχει κομβικό ρόλο στην αντ-εγκληματική, αντ-εξεγερτική και αντι-μεταναστευτική πολιτική του ελληνικού κράτους. Το ελληνικό κράτος, όπως και κάθε κράτος έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικούς εχθρούς και οι προσφορές της κυρίας Ζαραφωνίτου στην αντιμετώπιση τους ποικίλουν.

"Πραγματοποιήθηκε στις 25/1/18 η ετήσια εκπαιδευτική επίσκεψη των πρωτοετών φοιτητών του ΠΜΣ «Εγκληματολογία» στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στην οποία συμμετείχαν και μέλη του Σωματείου Αποφοίτων ΠΜΣ Εγκληματολογίας και συνόδευαν ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Ιάκ. Φαρσεδάκης και η Διευθύντρια του ΠΜΣ Καθ. Χρ. Ζαραφωνίτου.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη δομή και λειτουργία της εν λόγω Διεύθυνσης, ενώ επισκέφθηκαν τα Εργαστήρια DNA, Εξερευνήσεων, Ψηφιακών πειστηρίων και Πυροβόλων όπλων και ιχνών εργαλείων

Η Ζαραφωνίτου έχει κεντρικό ρόλο στην μηχανή παραγωγής επιστημονικού δυναμικού για τον αστικό-ασσύμετρο πόλεμο.
Οργανώνει σεμινάρια, συνέδρια και διαλέξεις με όλη την γκάμα των εχθρών των μεταναστών/τριών, της αγωνιζόμενης κοινωνίας και των ριζοσπαστικών κινημάτων.

Στελέχη των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών και της ελληνικής αστυνομίας, δήμαρχοι, υπουργοί καταστολής και αφομοίωσης και διάφοροι άλλοι εκπαιδευμένοι μισθοφόροι της ελληνικής δημοκρατίας συναντιούνται για να δημιουργήσουν τον εσωτερικό εχθρό του ελληνικού έθνους-κράτους. Στόχος τους, επίσης, είναι η νομιμοποίηση του πολέμου μέσω ανθρωπιστικών θεωριών και θεωριών άμυνας και ασφάλειας».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ