Εικονικοί εμβολιασμοί: Έρευνα για υγειονομικούς στην Κοζάνη- Τι αναφέρει το πόρισμα για την Καρδίτσα

Εικονικοί εμβολιασμοί: Νέα υπόθεση, με υγειονομικούς στην Κοζάνη- Τι αναφέρει το πόρισμα για την Καρδίτσα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Νέα υπόθεση με εικονικούς εμβολιασμούς- που αφορά υγειονομικούς στην Κοζάνη- διερευνάται, την ώρα που ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για το θέμα που αποκαλύφθηκε στην Καρδίτσα

Σε ό,τι αφορά στην Κοζάνη, η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που διερευνάται αφορά δύο νοσηλεύτριες και έναν γιατρό του νοσοκομείου Κοζάνης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Το πιστοποιητικό της μίας νοσηλεύτριας ήταν από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ τα άλλα δύο- ενός γιατρού και μιας νοσηλεύτριας- ήταν από Κέντρο Υγείας στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

33 πήραν πλαστό πιστοποιητικό στην Καρδίτσα 

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά. 

Το πόρισμα αναφέρει ότι 33 άτομα έλαβαν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, ένας ακόμη ΑΜΚΑ που ήταν υπό διερεύνηση αποδείχθηκε τελικά ότι πρόκειται και σε αυτή την περίπτωση ότι πρόκειται για άτομο που εμφανίζεται στο σύστημα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. 

Η διοικητική υπάλληλος φέρεται να ομολόγησε τη δράση της. Στο πλαίσιο της ΕΔΕ δήλωσε ότι ενεργούσε μόνη της και ότι δεν εμπλέκεται άλλος στην υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η εισαγγελία Καρδίτσας, που διερευνά το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, θα λάβει τις επόμενες ώρες το πόρισμα της ΕΔΕ. 

Πήρε ρινικό επίχρισμα από ασθενή 

Τέλος, διερευνάται μία ακόμη καταγγελία, σε βάρος γιατρού σε νοσοκομείο της δυτικής Ελλάδας. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γιατρός κατήγγειλε ότι συνάδελφός του πήρε ρινικό επίχρισμα από ασθενή με κορωνοϊό και το παρουσίασε ως δικό του, για να επικαλεστεί ανοσία ώστε να μην κάνει το εμβόλιο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ