Ειδικός χώρος στη Βουλή για τους καπνιστές - Τέλος τα τασάκια από το καφενείο

Ειδικός χώρος στη Βουλή για τους καπνιστές - Τέλος τα τασάκια από το καφενείο Facebook Twitter
3

Έως το τέλος του καλοκαιριού θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος στο Κοινοβούλιο, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Λίγο πριν και με την ευκαιρία της ομιλίας του στην Ολομέλεια στο φορολογικό νομοσχέδιο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε το καφενείο της Βουλής, όπου διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν πλέον τασάκια.

Επισήμανε ότι η Βουλή πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα στο θέμα της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου διότι αυτό έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία.

Ο κ. Τασούλας πάντως γνωστοποίησε ότι έχει ζητήσει τη γνώμη των τεχνικών υπηρεσιών της Βουλής για τη δημιουργία ειδικού χώρου καπνιζόντων στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Μπερδεύτηκα... Το παράδειγμα θα δινόταν εάν ΔΕΝ υπήρχε ο ειδικός χώρος. Άν προβλέπεται ειδικός χώρος για καπνίζοντες στη Βουλή, γιατί να μην ζητήσουν το ίδιο και τα καφενεία -εστιατόρια κλπ;
Αν θέλετε η Βουλή να αποτελεί το παράδειγμα τότε πρέπει να απαγορευθεί το κάπνισμα μια κι έξω. Το να έχεις ειδικούς χώρους δεν αποτελεί παράδειγμα για κανέναν... Πίστεψα πως η απόφαση της νέας κυβέρνησης για εφαρμογή (επιτέλους) το αντικαπνιστικού νόμου έδειχνε αποφασιστικότητα. Δυστυχώς εντυπώσεις μόνο προσπάθησαν να δημιουργήσουν.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ