Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Θα «μιλήσουν» τα κινητά; - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την άρση απορρήτου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη φαίνεται πως αναμένονται το επόμενο διάστημα, καθώς αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει εντοπιστεί ένας μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων κινητών την επίμαχη ώρα από την κεραία εκπομπής της περιοχής. Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» αυτά που δεν «δικαιολογούν» την παρουσία των κατόχων τους στο οικοδομικό τετράγωνο, αναφέρει το OPEN.

Ακόμα και στην περίπτωση που οι δράστες χρησιμοποίησαν «επιχειρησιακά» κινητά, ο εντοπισμός τους από τους αστυνομικούς θα αποτελέσει ένα σημαντικό στοιχείο, που ίσως τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σημαντικό στοιχείο ο τόπος του εγκλήματος

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση μίλησε το πρωί της Κυριακής στο MEGA ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, κάνοντας λόγο ότι για μία υπόθεση με πολλά ερωτήματα.

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος. Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία» σημείωσε.

Σχετικά με το τι έγινε μέσα στο σπίτι, είπε: «Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί» πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ