Έφοδος ΣΔΟΕ σε καλλιστεία στη Βαρυμπόμπη - Βρήκαν 250.000 ευρώ σε σακούλες

Έφοδος ΣΔΟΕ σε καλλιστεία στη Βαρυμπόμπη - Βρήκαν 250.000 ευρώ σε σακούλες Facebook Twitter
1

Σε πριβέ διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε την Παρασκευή στη Βαρυμπόμπη, έκαναν έλεγχο και κλιμάκια του ΣΔΟΕ.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι δεν κόβονταν αποδείξεις ούτε για την είσοδο στη δεξίωση αλλά ούτε και για το φαγητό που σερβίρονταν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το εισιτήριο έφτανε έως και τα 500 ευρώ.

Οι ελεγκτές βρήκαν 250.000 ευρώ αδήλωτα σε σακούλες ενώ συνολικά διαπίστωσαν 150 φορολογικές παραβάσεις και παρέπεμψαν για τα περαιτέρω τους υπεύθυνους.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στην Πολωνία: Τα τελευταία λόγια της 16χρονης - «Αν τσακωθώ θα επιστρέψω στο σπίτι σε 5 λεπτά»

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στην Πολωνία: Τα τελευταία λόγια της 16χρονης - «Αν τσακωθώ θα επιστρέψω στο σπίτι σε 5 λεπτά»

«Η σορός της 16χρονης είχε κρυφτεί σκόπιμα» ανέφεραν οι ανακριτές, την ώρα που στον 17χρονο απαγγέλθηκε κατηγορία για δολοφονία με ιδιαίτερη σκληρότητα
LIFO NEWSROOM