Έφηβη κατανάλωσε ηρεμιστικά, κατέληξε στο νοσοκομείο- Συνελήφθη η θεία της

Έφηβη κατανάλωσε ηρεμιστικά, κατέληξε στο νοσοκομείο- Συνελήφθη η θεία της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα κορίτσι που κατανάλωσε ηρεμιστικά, ενώ η θεία της συνελήφθη. 

Το βράδυ της Τρίτης, το 13χρονο κορίτσι ήταν υπό την εποπτεία της θείας του, όταν κάποια στιγμή βρήκε ένα κουτί με ηρεμιστικά και κατανάλωσε άγνωστο αριθμό χαπιών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η θεία της συνελήφθη και αφού της ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, η 63χρονη αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM