«Έδωσαν» τον Σώρρα και αφέθηκαν ελεύθεροι με καταβολή εγγύησης οι συνεργάτες του

«Έδωσαν» τον Σώρρα και αφέθηκαν ελεύθεροι με καταβολή εγγύησης οι συνεργάτες του Facebook Twitter
1

Ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης ύψους €10.000 αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους τα τρία στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις», κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία υπενθυμίζεται ότι διώκεται ποινικά και φυγοδικεί ο Αρτέμης Σώρρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, διαχώρισαν τη θέση τους από τον πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις» και φέρονται να επέρριψαν ευθύνες στον Αρτέμη Σώρρα, υποστηρίζοντας ότι ενώ όφειλε να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να απολογηθεί για τις δικές του ενέργειες, έχει εξαφανιστεί.

Επιπλέον, φέρονται να δήλωσαν ότι οι ίδιοι ασχολούνταν αποκλειστικά με τον πολιτικό φορέα και πλέον βρίσκονται μόνοι τους αντιμέτωποι με κακουργήματα.

Οι κατηγορούμενοι επικαλέστηκαν την ύπαρξη της πολυσυζητημένης απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου η οποία αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο και σύμφωνα με το σκεπτικό της ο Αρτέμης Σώρρας θεωρήθηκε διαχειριστής του εξωφρενικού ποσού των 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν.

Η δικαστική αυτή κρίση, που τότε δεν είχε αμφισβητηθεί, κατά τους κατηγορούμενους, ήταν το στοιχείο που πείστηκαν για να ακολουθήσουν τον Σώρρα.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι για την υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του κατά περίσταση για τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και άλλα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ