Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι πρώτες δηλώσεις του 19χρονου μέσα από την φυλακή

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι πρώτες δηλώσεις του 19χρονου μέσα από την φυλακή Facebook Twitter
1

Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται. 

Ο 19χρονος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, έδειξε να γνωρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του, τον κατονομάζει ως ένοχο.

Σε ερώτηση πώς αντιδρά που ο 21χρονος δηλώνει αθώος και του επιρρίπτει τις ευθύνες της δολοφονίας, ο 19χρονος απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο».

Οι δηλώσεις του 19χρονου προκάλεσαν την αντίδραση του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης, υποστηρίζοντας ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του.

Να σημειωθεί πως οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δεν έχουν καμία επαφή.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ελλάδα / Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια: τελικά, πόσο ρεύμα καταναλώνουν;

Πόσο ενεργοβόρα είναι τα γιορτινά λαμπάκια με τα οποία στολίζουμε τόσο το σπίτι μας όσο και τους εξωτερικούς του χώρους; Και πόσο θα μας κοστίσει, αν, για παράδειγμα, τα λαμπιόνια λειτουργούν για περίπου 10 ώρες;
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι πραγματικά εμετικό το γεγονός ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι το πως θα κατηγορήσουν ο ένας τον άλλον και πως θα γλυτώσουν τη φυλακή ή έστω μια μεγάλη ποινή. Ποτέ δεν ασχολούνται να ζητήσουν συγγνώμη, να δείξουν μετάνοια ή οποιαδήποτε μεταμέλεια. Ειλικρινά εύχομαι να σαπίσουν στη φυλακή. Τέτοια άτομα είναι εκ των πραγμάτων επικίνδυνα αλλά ακόμα πιο επικίνδυνα όταν δεν αισθάνονται καν τύψεις.