Δολοφονία Καρολάιν: Αίτημα για νέο τρόπο επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δολοφονία Καρολάιν: Με δικαστική απόφαση ο νέος τρόπος επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Facebook Twitter
0

Να προσδιοριστεί ο νέος τρόπο επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζήτησε από το δικαστήριο η οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thenewspaper.gr η μητέρα της Σουζάνα Κράουτς με τη μικρή Λυδία ταξίδεψαν πριν από λίγο καιρό από την Αλόννησο στις Φιλιππίνες.

Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν προς το δικαστήριο για έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους γονείς του θύτη, έγινε καθότι η φυσική τους επικοινωνία κρίνεται αδύνατη, καθώς  η μικρή Λυδία έχει μετακομίσει πλέον με την γιαγιά της στις Φιλιππίνες.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του γυναικοκτόνου, ο οποίος φέρεται με μία λιτή ανακοίνωση να έπαψε από τα καθήκοντά του τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Νομικοί κύκλοι πιθανολογούν ότι το Δικαστήριο θα ορίσει επικοινωνία μέσω skype προκειμένου οι γονείς του Αναγνωστόπουλου να βλέπουν το παιδί.

Η συζήτηση για τον ορισμό του νέου τρόπου επικοινωνίας θα γίνει στο Εφετείο Αθηνών στις 25 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται δε ότι στην Αλόννησο παραμένει ο πατέρας της Κάρολαιν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

H Σουζάνα Κράουτς και η μικρή Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα καθώς και οι παιδοψυχολόγοι που εξετάζουν τη μικρή, υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί δεν είναι η Αλόννησος αλλά οι Φιλιππίνες.

Με πληροφορίες του Thenewspaper.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM