Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Ανεμβολίαστοι όλοι οι ασθενείς σε ΜΕΘ - Το παράδειγμα μιας εμβολιασμένης 101 ετών

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Ανεμβολίαστοι όλοι οι ασθενείς σε ΜΕΘ - Με ελαφριά νόσηση εμβολιασμένη 101 ετών Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

«Οι ασθενείς που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι όλοι δυστυχώς ανεμβολίαστοι», ανέφερε σήμερα ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΣΚΑΪ, στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται με λοίμωξη covid-19 συνολικά 46 άτομα, 31 στην κλινική του κορωνοϊού και 15 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

«Στην κλινική του κορωνοιού, υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι. Συνήθως είναι ηλικιωμένοι και αυτοί έχουν νόσο πολύ ελαφριά» πρόσθεσε, δίνοντας ως παράδειγμα τη νοσηλεία μίας ηλικιωμένης 101 έτους, η οποία είναι πλήρως εμβολιασμένη και έχει μια πολύ ελαφρά νόσηση.

Αναφερόμενος στην κατάσταση υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σημείωσε πως από τους 15 οι 12 είναι διασωληνωμένοι.

«Πρέπει όλοι μας να πάμε να εμβολιαστούμε, όσοι δεν έχουμε εμβολιαστεί» επισημαίνοντας πως οι εμβολιασμένοι νοσούν πολύ ελαφρά ακόμη κι αν κολλήσουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Ελλάδα / Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Η «Καλλιστώ» καλεί την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να στηρίξει ουσιαστικά την αναγέννηση της υπαίθρου, με πολιτικές που θα ενισχύουν τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους», λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ελλάδα / Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους» λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ο πρόεδρος της κοινότητας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και περιέγραψε τι συνέβη μετά την επίθεση του σκύλου στο παιδί
LIFO NEWSROOM