Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου Facebook Twitter
0

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, όπως ανακοίνωσε από χθες η οικογένεια του εκλιπόντος. Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας στον λογαριασμό GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε χθες σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε πανελλήνια συγκίνηση και θλίψη στον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM