Δεύτερο κρησφύγετο στα Εξάρχεια είχε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι έστελνε τα παγιδευμένα δέματα

Δεύτερο κρησφύγετο στα Εξάρχεια είχε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι έστελνε τα παγιδευμένα δέματα Facebook Twitter
1

Διαμέρισμα στα Εξάρχεια που είχε νοικιάσει προσωρινά ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, συλληφθείς για τα τρομοδέματα, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στα Εξάρχεια.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Γιατζόγλου είχε νοικιάσει το διαμέρισμα μέσω ίντερνετ, για πέντε μέρες και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου 2017.

Σε νομότυπη έρευνα που έγινε το πρωί της Τρίτης στο διαμέρισμα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως ο 29χρονος νοίκιασε προσωρινά και βιαστικά το διαμέρισμα, για να μεταφέρει τον οπλισμό και τα άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του, από το κρησφύγετο της οδού Αλκαμένους, έξω από το οποίο συνελήφθη.

Τα ανευρεθέντα μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM